Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Παρουσίαση βιβλίων μου στα Ιωάννινα

Τετάρτη 25/11 , ώρα 7. 30 στην αίθουσα "Δημήτρης Χατζής" (Παλαιά σφαγεία)
 


Με κεντρικούς ομιλητές τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεο και τον Καθηγητή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Αλέξανδρο Αλεξάκη
 
 
 
θα παρουσιασθούν στα Ιωάννινα τα δύο πρόσφατα βιβλία μου: Ορθόδοξη θεολογία και τουρκοκρατούμενος Ελληνισμός, Αθήνα 2014 και Ζητήματα Εκκλησιολογίας, Αθήνα 2015.

 

 
Η βιβλιοπαρουσίαση εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών και της υποψηφιότητας της πόλεως των Ιωαννίνων για πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021 και θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο "Δημήτρης Χατζής" (Παλαιά σφαγεία) την ερχόμενη Τετάρτη 15 Νοεμβρίου και ώρα 7.30 μ.μ.
 


 
Η εκδήλωση, εξάλλου, αποτελεί από πολλές απόψεις μια μορφή ενεργού στήριξης της ΑΕΑ Βελλάς (Καθηγητών και φοιτητών) στην εν λόγω υποψηφιότητα της πόλης των Ιωαννίνων στο μέτρο που θα αναδείξει τη σημασία της εκκλησιαστικής παραδόσεως ως θεμελιώδους συνιστώσας του Γένους στην μακραίωνη και πολυώδυνη ιστορική όδευσή του, αλλά και την σπουδαιότητα των θεολογικών και ιερατικών σπουδών στην πρωτεύουσα της Ηπείρου σε μια εποχή κατά την οποία η ανάγκη πνευματικού αναπροσανατολισμού του λαού μας εν όψει των ακραίων προκλήσεων που αντιμετωπίζει αποβαίνει αδήριτη και επίκαιρη όσο ποτέ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου